Connect with us

POP!MIX

Vatra se vratila na stage!

pop!mix/bizz

Vatra se vratila na stage!

Foto: Filip Gržinić

Vatra se vratila na stage!

Grupa Vatra napokon se, nakon više od pola godine pauze zbog novonastale situacije, vratila na pozornicu i održala dva akustična koncerta u Zagrebu.

Prvi koncert održan je u sklopu Sunčane strane Prisavlja čiji smo live prijenos mogli pratiti na HRT-u, a u petak su u sklopu Velike Rock Eksplozije održali akustičnu svirku u klubu BoogalooUz sve potrebne epidemiološke mjere, bend koji inače tijekom godine svira preko stotinjak gigova, u Boogaloou je održao svoj osmi ovogodišnji koncert. 

“Akustik koncertima na Sunčanoj strani Prisavlja i u Boogaloou barem smo nakratko vratili predivan filing penjanja na pozornicu i razmjenu energije s nasom vjernom publikom. Nadam se da ce se stvari sto prije vratiti u normalu, kako bi porcije istog tog filinga bile redovite i izdašne.” – rekao je Ivan Dečak.

Foto: Filip Gržinčić

Vatra je nedavno objavila novu pjesmu ‘Carstvo Sunca’ koja se u radijskom eteru nakon samo tjedan dana popela na visoko peto mjesto Nacionalne liste HR Top 40, a uz novi singl, na top listi se još uvijek nalazi i prethodni singl ‘Sva naša ljeta’ kojim su Virovitičani najavili svoj novi studijski album. Ivan Dečak kao autor na nacionalnoj top listi ukupno potpisuje tri singla – treći je Massimov hit singl ‘Mali krug velikih ljudi’ koja već tjednima drži prvu poziciju nacionalne top liste.   

More in pop!mix/bizz

To Top