Connect with us

POP!MIX

THE FRAJLE stižu u ŽUPANJU

pop!mix/najave

THE FRAJLE stižu u ŽUPANJU

THE FRAJLE stižu u ŽUPANJU

Četiri žene koje publika jednostavno obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu „Četiri dame, jedan show“, napokon stižu i u Županju.

Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh, koji se teško mogu opisati riječima.

Nakon rasprodanih ljetnih koncerata diljem regije i jadranske obale, Frajle ovu zimu stižu u Županju, a koncert će održati u petak, 11. siječnja u dvorani Mladost.

Između koncerata i ulaska u novu godinu, Frajle su izdale album LIVE u koji su se potrudile utkati atmosferu s njihovih nastupa uživo, kao vječni podsjetnik na ‘koncert koji publika možete ponijeti sa sobom’. Potreba za takvim albumom pokazala se prirodnom, jer koncerti The Frajli mahom su rasprodani, a domaćini kažu da se ne pamti kada je publika na nekom koncertu bila toliko rasplesana, raspjevana i tako dobro raspoložena.

Trenutačno Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u prvim mjesecima 2019. godine.

Do tada, Frajle su ispunile kalendar koncertima pa ih tako publika u Hrvatskoj može slušati i gledati na Badnjak u Zagrebu, za doček Nove godine u Šibeniku, a samo desetak dana poslije, 11. siječnja i u Županji.

Ulaznice za koncert u dvorani Mladost u Županji su u prodaji, na lokaciji: Stanobiro, Trg Republike 7 (od 7 do 14 sati), online na www.ticketshop.hr te na dan koncerta na blagajni dvorane.

More in pop!mix/najave

To Top