Connect with us

POP!MIX

Spektakularni koncert Helene Blagne u rasprodanoj Dvorani Tivoli

pop!mix/izvještaji

Spektakularni koncert Helene Blagne u rasprodanoj Dvorani Tivoli

foto: Aleš Žnidaršič

Spektakularni koncert Helene Blagne u rasprodanoj Dvorani Tivoli

Helena Blagne, jedna od najuspješnijih slovenskih pjevačica svih vremena, prije nekoliko je dana, u rasprodanoj Dvorani Tivoli oduševila više od četiri tisuće obožavatelja.

U večeri ispunjenoj emocijama, Helena je publici predstavila pjesme koje su obilježile njezinu dugogodišnju karijeru i predstavila nove s nadolazećeg albuma.

Već je s prvom izvedbom, pjesmom ‘Ti boš vedno prvi’, očarala i doprijela do srca publike koja nije skrivala emocije.  Nastavila je s nostalgičnim hitovima ‘Naj nihče me ne zbudi’, ‘Bodi srečen bambino’  i ‘Zaljubljena’. Popularna se pjevačica govorima između pjesama još više spojila s publikom, a svoj doprinos su tome dali i mnogi glazbeni gosti te prijatelji među kojima su bili Manca Špik, grupa Kvatropirci, Marko Hatlak BAND, RaayElvis Jackson, grupa čiji je glazbeni izričaj stvoren pod utjecajima ska, punk, hard core, reggae i metal žanrova, a poznati su upravo po live nastupima.

Helena je s Mancom Špik otpjevala pjesmu ‘Osamljena’, a s grupom Kvatropirci ‘V Stari konobi’. Virtuoz na harmonici Marko Hatlak, maestralno je odsvirao ‘Libertango’ dok ju je Raay na klaviru pratio u izvedbi uspješnjice ‘Ti boš vedno prvi’. S grupom Elvis Jackson izvela je ska pjesmu ‘The Reason is Music’.

Publika je uživala i za kraj se rasplesala uz velike hitove ‘Mačo’ i ‘Mornarček’, a Helena je završila koncert velikim i iskrenim pljeskom nakon izvedbe skladbe ‘Va pensiero’ iz opere Nabucco.

Umjetnički izričaj popularne pjevačice uvijek je glazbu predstavljao na najvišoj razini, što je još jednom dokazala i na ovom je koncertu. Fantastična večer koji će svi pamtiti, a nove nastupe Helena Blagne je najavila za početak iduće godine diljem Slovenije.

More in pop!mix/izvještaji

To Top