Connect with us

POP!MIX

Songkillersi u Rijeci u Pogonu kulture

pop!mix/najave

Songkillersi u Rijeci u Pogonu kulture

Zagrebački “hitmakeri”, grupa Songkillers nastupit će u Pogonu kulture u Rijeci, u petak 01.12.2017. s početkom u 22 sata.

Songkillersi su nastali u 90-ima u zagrebačkom Saloonu, nastupima na live jam sessionima gdje su izvodili obrade stranih pjesama u vlastitim aranžmanima. Tada ih je zapazio Dino Dvornik, kojem su idućih pet godina bili prateći sastav. Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima “Dino Dvornik – Live In München”. Nakon razlaza s Dvornikom, 1997. godine kreću u samostalnu autorsku avanturu i od tada do danas Songkillersi su snimili šest studijskih albuma te mnoštvo singlova. Još uvijek stvaraju nove pjesme i uvijek zvuče najbolje kad pjevaju o ljubavi.

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti”, „Ne znam gdje sam”, „Sreća”, „Malo toga ostaje”, „Bit ćeš uvijek dio mene” te aktualni singlovi u suradnji s Nikolom Marjanovićem (koji će im se, kao specijalan gost, pridružiti na riječkom koncertu)  „Dio mene”, „Svijet za sebe” te najnovijim singlom „Nisi tu”, najbolja su pozivnica za višeglasno zajedničko pjevanje u ”Pogonu”.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50,00 kn potražite: na šanku The Beertije, u Dallas Music Shopu, Croatia Records Storeu te online putem sustava entrio.hr.
Ukoliko ulaznica ostane na dan koncerta, cijena će biti 70,00 kn.

More in pop!mix/najave

To Top