Connect with us

POP!MIX

Sergej Ćetković – euforična prva večer ljubavne glazbene bajke u prepunom Lisinskom

pop!mix/izvještaji

Sergej Ćetković – euforična prva večer ljubavne glazbene bajke u prepunom Lisinskom

Sergej Ćetković – euforična prva večer ljubavne glazbene bajke u prepunom Lisinskom

Šarmantan, karizmatičan, neodoljiv… sve je to Sergej Ćetković, veliki miljenik zagrebačke publike, koji je sinoć otvorio ovogodišnju trilogiju koncerata u Lisinskom.

“Pogledi u tami” zaljubljenim su sjajem u očima pretežito ženske publike otkrili veliku privrženost glazbeniku koji iz godine u godinu iznenađuje sve većim interesom za njegovu romantičnu glazbenu priču koja je trajala više od dva sata. Tjednima se ranije tražila ulaznica više, Lisinski tako postao plesni podij ispunjen do posljednjeg mjesta.

Uz euforične vriskove i ovacije zakoračio je na pozornicu, pred publiku koja je s velikim nestrpljenjem jedva dočekala čuti stihove pjesama kao “Reci da”, “Pola moga svijeta”, “Ljuska oraha”, “Prokleta bila” ili “Zar je kraj”.

Jedinstveni doživljaj na mjestu gdje je publika Sergeju na dlanu. S lakoćom se kreće kroz prostor dobivajući pritom nebrojene komplimente i zagrljaje, stvarajući intimnu klupsku atmosferu u velikom prostoru uz visoku produkcijsku kvalitetu.

Ljubavna glazbena bajka, ležerno ispričana i otpjevana uz atmosferu kakvu može stvoriti samo šarmer poput Sergeja Ćetkovića, neprocjenjivo je iskustvo koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Posebna gošća večeri bila je Vanna, koja nije skrivala vlastito uzbuđenje, ali i oduševljenje odane publike koju je poželjela i na svojim koncertima. Zajedno su izveli “Izmiješane boje” i “Korov”, dodatno začinili večer koja je nekoliko trenutaka kasnije kulminirala Sergejevom izvedbom pjesme “Zašto praviš slona od mene” legendarnog Dine Dvornika.

Nije tako lako napustio pozornicu, jer uz njegove stihove vrijeme leti, a publika ostaje nezasitna i nakon dva i pol sata svirke. Zato su pred njim još dvije magične večeri u Lisinskom – jedna je večeras, 11. studenoga, a druga je 28. studenoga.

Izvor: Lisinski.hr

More in pop!mix/izvještaji

To Top