Connect with us

POP!MIX

Opća Opasnost sjajnim koncertom u klubu Boogaloo najavila australsku turneju

pop!mix/izvještaji

Opća Opasnost sjajnim koncertom u klubu Boogaloo najavila australsku turneju

Foto: Dino Ninković studio

Opća Opasnost sjajnim koncertom u klubu Boogaloo najavila australsku turneju

Prošloga petka, 19. listopada, Opća Opasnost nastupila je u rasprodanom zagrebačkom klubu Boogaloo. Vječni rockeri iz Županje ponovno su priredili koncert za pamćenje i podsjetili zašto su jedan od naših najznačajnijih rock bendova. Osim po sjajnim studijskim izdanjima, poznati su i po energičnim live nastupima, a upravo su jedan takav isporučili zagrebačkoj publici.

“Ostavili smo na pozornici sve ono što mi jesmo. Sviramo i pjevamo pjesme koje volimo i mi i publika tako da se i sada dogodilo da je fantastično funkcionirala ta uzajamna priča. Bilo nam je jako lijepo”, rekao je Pero Galić.

Riffovi ultimativnih hitova Opće Opasnosti i jedinstveni Perin vokal preplavili su Boogaloo i potvrdili da je bend spreman za sljedeću postaju, daleku Australiju. Mini turneju započet će 26. listopada u Sydneyu, a nastupit će i sklopu Croktoberfesta u Melbourneu, 27. listopada.

“Veseli nas susret s novim kontinentom. O publici ne znamo ništa, ali znamo da su tamo naši ljudi. Ekipa koja nas je pozvala već je uhodana u tome. Nogometni klub Croatia Melbourne pozvao nas je da budemo gosti i rado smo se odazvali bez obzira na daleki put”, kaže Pero.

Iako su većinu vremena na putu, neprestano osluškuju želje publike i pripremaju novi album.

“Spremni smo za snimanje novog albuma. Pjesama ima dovoljno i sada razmišljamo kako ćemo to sve ukomponirati.  Jedno je sigurno, ne stajemo na ovome gdje smo danas, a to je posljednji singl “Da je Bog dao” koji je jako lijepo prihvaćen od publike. Ne odustajemo, voli vas Opća Opasnost i idemo dalje sto posto, a ako vi kažete “dosta” onda ćemo mi još jednom doći”, nastavlja frontmen grupe.

Nakon Australije bend neumorno nastavlja s koncertima. Pula, Karlovac, Šibenik i Dubrovnik samo su neke od nadolazećih postaja, a Opća Opasnost ovom prilikom posebno najavljuje svoj tradicionalni Božićni koncert u Županji.

More in pop!mix/izvještaji

To Top