Connect with us

POP!MIX

NENO BELAN & FIUMENS najavljuju veliki koncertni spektakl na Šalati

pop!mix/najave

NENO BELAN & FIUMENS najavljuju veliki koncertni spektakl na Šalati

Neno Belan & Fiumens prvi puta u karijeri pozivaju vas u čaroliju ljetne noći velikim open air koncertom na zagrebačkoj Šalati, 9. lipnja iduće godine.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata koje je Belan kao jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni priređivao svojoj publici za Valentinovo na pozornicama poput Doma sportova, Lisinskog ili Tvornice, iduće godine stiže nam nova koncertna poslastica!

Naime Neno Belan & Fiumens svoj tradicionalni zagrebački koncert sele u novi termin, na jednu od najljepših open air pozornica kod nas te najavljuju svoj veliki koncert kojim će nas povesti u susret novom, čudesnom ljetu. U Zagreb će ponovo donijeti opojne mirise i zvukove Mediterana, pjevajući o ljubavi.

Uz iznimno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u novoj koncertnoj avanturi, sve njihove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče koja je na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova. Za scenski dio koncertne produkcije ponovo će biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija.

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day” te mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novim singlovima poput pjesme “Zvijezda moga sna” koja, od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, i dalje osvaja domaći eter i vrhove top-ljestvica.

Život bez ljubavi je kao godina bez ljeta!
Započnite putovanje u novo ljeto glazbenim putovanjem u ljubav! 

‘Early bird’ ulaznice kreću u prodaju od srijede 29.11.2017., po cijeni od 80 kuna parter i 95 kuna tribine. ‘Early bird’ ulaznice će biti u prodaji do 31.12.2017. ili do isteka predviđenog kontingenta.

Nakon toga kreće pretprodaja od 1.1. 2018. do 1.3.2018., kada će cijene biti 100 kuna parter i 115 kuna tribine.

Od 2.3.2018. do 9.6.2018. ulaznice će se moći kupiti po redovnoj cijeni – 120 kuna parter i 135 kuna tribine.

Službena prodajna mjesta:
* Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
* Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
* Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
* Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a
* prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)
* eventim.hr

Više o koncertu pratite na Facebook eventu: NENO BELAN & Fiumens – 09/06/18 – Šalata

More in pop!mix/najave

To Top