Connect with us

POP!MIX

Željku Bebeku na turneji ‘Ono nešto naše’ pridužit će se Franka Batelić

pop!mix/najave

Željku Bebeku na turneji ‘Ono nešto naše’ pridužit će se Franka Batelić

Foto: Srećko Rundić

Željku Bebeku na turneji ‘Ono nešto naše’ pridužit će se Franka Batelić

Bliži nam se Dan žena i veliki koncert Željka Bebeka u Ciboni. Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača s ovih prostora s više od 40 godina uspješne glazbene karijere te velikom vojskom obožavatelja svih generacija spreman je za regionalnu koncertnu turneju ‘Ono nešto naše 2018.’

Zagrebački koncert prva je stanica kojim se otvara dugoočekivana Bebekova turneja, a njegov datum 8. ožujka nije slučajno odabran. Željko je i sam izrazio želju da za njega važan dan u karijeri upravo bude na dan kojim se iskazuje poštovanje svim ženama. Publika će po prvi puta uživo imati prilike čuti jednu od najljepših pjesama posvećenih ženi – ‘Ako voliš ovu ženu’ koju je Željko snimio u duetu s Oliverom Dragojevićem, a koja mu je ovih dana donijela i nekoliko nominacija za prestižnu diskografsku nagradu Porin i to u kategorijama: Pjesma godine, Najbolja vokalna suradnja i Najbolji video broj. Ni aktualni album ‘Ono nešto naše’ nije ostao neprimijećen od strane strukovnog glasačkog tijela pa će se tako 23.03. u Splitu u finalnoj večeri dodjele Porin boriti u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe. Osim brojnih nominacija za Porin, Željko Bebek postao je vlasnikom još jednog priznanja. Duet s Oliverom Dragojevićem ‘Ako voliš ovu ženu’ Zlatni Studio Jutarnjeg lista nagradio je za hit godine.

Bebek je zajedno sa svojim producentom i autorom Branimirom Mihaljevićem pripremio posebno selektiran koncertni repertoar na kojem će se uz pjesme s aktualnog albuma naći i pjesme starijeg datuma predstavljajući na taj način svoj respektabilni glazbeni opus. Na listi će se naći i naslovi Bijelog dugmeta, a za ovu prigodu izvesti će još jedan zimzeleni hit ‘Jabuke i vino’ kojeg je prije 35 godina snimio s grupom Zana:

‘Na ovoj turneji izvest ću i neke pjesme koje godinama nisam pjevao. Među njima je i velika hit pjesma ‘Jabuke i vino’. Kako je ta pjesma duet, nisam je imao prilike pjevati na klupskim nastupima, ali su zato ova tri koncerta u Zagrebu, Osijeku i Splitu idealna prilika. Pozvao sam da mi se na toj pjesmi pridruži mlada Franka Batelić koju jako poštujem i iznimno cijenim te joj predviđam svijetlu budućnost. Bit će to zanimljiv spoj koji će pjesmu predstaviti u jednom potpuno novom ruhu.’ izjavio je Željko.

Franka Batelić koja je ovih dana okupirana pripremama za nastup na Eurosongu oduševljena je pozivom legende komentirajući samu suradnju:
‘Iznimna mi je čast biti dio koncertne turneje Željka Bebeka. Veselim se stati na pozornicu i zapjevati sa Žejkom. Bit će to dobra zabava!’

Nakon Zagreba, koncertni se spektakl jednog od trenutno najtraženijih pjevača domaće glazbene scene nastavlja 16.03. u Osijeku u Gradskom vrtu, te 24.03. u Splitu na Gripama.
Ekskluzivno je za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna ograničena količina ulaznica za sve koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

More in pop!mix/najave

To Top