Connect with us

POP!MIX

PLAVI ORKESTAR novim singlom najavljuje koncert u Domu sportova

pop!mix/najave

PLAVI ORKESTAR novim singlom najavljuje koncert u Domu sportova

PLAVI ORKESTAR novim singlom najavljuje koncert u Domu sportova

Da postoji posebna veza između Plavog orkestra i Zagreba, te zagrebačke publike, već dugo nije tajna. Potvrđuje to i izniman interes za ulaznicama za njihov koncert u velikoj dvorani legendarnog Doma sportova, u subotu 17. veljače.

Fan pit i Vip ulaznice već su neko vrijeme rasprodane, a 20-ak dana do koncerta ostalo je još samo tristotinjak ulaznica za parter, koji će za par dana biti također rasprodan. Zbog želje Plavog orkestra da ovaj koncert održi u istoj dvorani gdje je imao i svoj prvi koncert 1985. godine, kao i zbog dogovora između organizatora i benda da se koncert neće seliti u veći prostor, sasvim je jasno da će se, kao što se i očekivalo, za koncert u Zagrebu tražiti ulaznica više.

O ovome Saša Lošić kaže: ‘Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje “Bolje biti pijan nego star”. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme.’

Plavi orkestar u Zagreb stiže u sklopu velike ‘Everblue’ turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50.000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i novi singl i spot ‘Kad ti ljubav ime prozove (live)’, kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

Preostale ulaznice za koncert možete i dalje kupiti u sustavu Eventima, putem eventim.hr, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Music Shopu Rijeka i Dallas Recordsu.

More in pop!mix/najave

To Top