Connect with us

POP!MIX

Kojoti na Slavonija festu CMC 200

pop!mix/festival

Kojoti na Slavonija festu CMC 200

Fotografija: Marko Ercegović

Kojoti na Slavonija festu CMC 200

Headlineri prve večeri Slavonija festa CMC 200 u Slavonskom Brodu u petak, 24. kolovoza su Kojoti. Nakon stanke od gotovo dva desetljeća, bend je ponovnim okupljanjem naišao na izrazito pozitivan odjek među publikom pa će tako sigurno biti i na Rock maratonu u Slavonskom Brodu.

“Izuzetno mi je drago što nastupamo među tim, kako ih zovu, demo bendovima iako se neopravdano zovu demo. Jer poznajem mnoge od tih izvođača i jako su dobri, već su i objavljivali svoju glazbu. Drago mi je što nastupamo na brodskom festivalu jer ćemo se naći među eminentnim imenima hrvatske rock scene”, rekao je pjevač Alen Marin.

Kultni vinkovačko-zagrebački bend ponovno se okupio na rock festivalu Brijačnica 2017. godine, a prepuna dvorana Boćarskog doma bila je oduševljena starom ekipom na okupu. Uz Davora Viduku na gitari i Alena Marina za glavnim mikrofonom bili su tu i Bobo Grujičić na bubnjevima te Vanja Marin na basu. To ih je ponukalo da istu tu publiku počaste nekim novim izdanjem. Tako su krajem 2017. godine objavili box set koji sadrži njihova tri studijska albuma, “Kojoti”, “Halucinacija”, “Sex disco kung fu”, neke demo i koncertne snimke, ali i dva nova singla. Posljednji je “Evolucija ide u pogrešnom smjeru”.

Slavonskobrodsku publiku i sve njihove goste 24.8. Kojoti će počastiti koncertom kakav dugo nisu vidjeli, a na njemu će izvesti i hit “Evolucija ide u pogrešnom smjeru”.

“U Slavoniji imamo veliki broj obožavatelja, Slavonski Brod sigurno tu nije iznimka. Snimili smo do sada 6 novih pjesama od koje su neke išle van kao singlovi, tako da ćemo iskoristiti priliku promovirati nove pjesme i najaviti novi album za koji se nadam da će izaći krajem godine”, kaže Alen Marin.

“Trese, lupa, udara”, “Halucinacija”, “Hodala je pola metra iznad zemlje”, “Lud od slobode”, “Sto milja daleko od nje”, njihove pjesme iz devedesetih i danas znaju obožavatelji, ali i šira publike.

Uz Kojote kao headlineri će nastupiti i Divlje jagode, a u programu Rock maratona svirat će Jall Aux Yeux, Cota G4, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s, Divlji dječak, Chaos Addict i Republika. Program se održava u prekrasnoj tvrđavi Brod kao i protekle dvije godine.

Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici: https://www.facebook.com/SlavonijaFestCMC200

More in pop!mix/festival

To Top