Connect with us

POP!MIX

Dino Merlin oduševio fanove u rasprodanoj Areni Varaždin

pop!mix/izvještaji

Dino Merlin oduševio fanove u rasprodanoj Areni Varaždin

Ni snježna mećava niti temperature dobrano ispod ništice kao ni prometni kolaps nisu mogli spriječiti tisuće i tisuće Varaždinaca i Međimuraca da dođu u varaždinsku Arenu na koncert svog glazbenog idola. Sarajevski umjetnik Dino Merlin time je opet pokazao kako slovi za istinsku glazbenu zvijezdu koja iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i Arenu u cijeloj regiji.

Na subotnjem, davno unaprijed rasprodanom koncertu u Varaždinu iznenadio je publiku specijalnim audio-vizualnim showom, a tisuće glasova uglas ga je pratilo više od dva sata. Bio je ovo koncert koje će varaždinska publika i njihovi gosti jako dugo pamtiti iako je zbog velikog interesa, ovo već drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktualne turneje “Hotel Nacional”. No, publika na sjeveru Hrvatske istinski uživa u glazbenom opusu ovog svestranog umjetnika.

Fanovi Dine Merlina u varaždinskoj su Areni imali priliku među prvima kupiti Blu-ray “Dino Merlin – Arena Zagreb” koji je u nakladi Croatia Recordsa i Magaze objavljen u petak, 2. ožujka.

“Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti? Ova naša priča o Hotelu Nacional počela je prije nepune 4 godine i gotovo je 80 koncerata iza nas. Mislim da smo nastupali u najljepšim prostorima na Mediteranu, a pjevali smo do sada sveukupno pred više od 650.000 ljudi. Osjećam da je ova turneja iza sebe ostavila jedan poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan karikama koje smo skupa kovali svakim novim koncertom u svakom novom gradu. Nevjerojatno sam sretan čovjek što imam publiku kakvu imam i što srećem sva ova divna lica diljem svijeta”, kazao je popularni glazbenik nakon koncerta u još jednoj rasprodanoj Areni. A takvi uspjesi doista se malo kome danas događaju.

Ultimativni glazbeno-scenski show, iskrena emocija i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih sarajevski glazbeni čarobnjak već godinama obara rekorde u cijeloj regiji, a za hrvatsku publiku, s neskrivenim ponosom priznaje, posebno je vezan. Nakon rasprodanih Arena u svim većim gradovima u zemlji te spektakularnog dočeka nove godine na Stradunu, Dino Merlin u narednim mjesecima priprema još veće podvige. Prvo kreće na turneju po Australiji, a potom će nas sve iznenaditi open-air mega koncertima u Dubaiju i Istanbulu. Potom se ponovno vraća u Hrvatsku. 23. lipnja nastupit će na tvrđavi u Slavonskom Brodu, a početkom kolovoza na stadionu u Makarskoj zbog čega je neizmjerno uzbuđen. Datume turneje “Hotel Nacional” možete pratiti na: http://www.dinomerlin.com/turneja

“Živim život kao da sanjam i ja sam danas iznimno sretan čovjek. Ljubav ne dijelim samo s obitelji nego i sa publikom. Mi se razumijemo i to je najveći kompliment koji može dobiti svaki glazbenik”, istaknuo je popularni sarajevski umjetnik.

More in pop!mix/izvještaji

To Top